21 Mart 2011 Pazartesi

Sevgili Kavgası

Cafe de oturuyorduk arkadaşlarla okeydi, muhabbetti falan her şey güzel. Birden yan masada bir aksiyon oldu. Ne olduğunu tam anlayamasam da iki sevgilinin kavgasının kurbanı oldum.

Arka masamızda 2 tane kız oturuyordu. Yan masamızda da 2 erkek. Meğersem tanışıyorlarmış. Kavga nasıl başladı bilmiyorum ama kızın çocuğa su attığını gördüm. Sonra çocuk geldi kızların olduğu masaya kızda ayağa kalktı aldı çocuğun gözünden gözlükleri koydu masaya bastı tokatı.(Gözlüklüye vurmak 6 aydan başlıyor ya onu düşünmüş olsa gerek .p :D )

Çocuk döndü arkasını gidiyordu ki kız sağlam bir tekme geçirdi sırtına. Sonrasında her yerim çay olmuştu. Evet! Çocuk döndü geri ve elindeki çayı fırlattı kıza ama olan bana oldu hepsi bana geldi. Neye uğradığımı şaşırdım tabi. Bağrındım falan ama kimsenin beni taktığı yok :D Gittim lavaboya geldiğimde çocuk yoktu. Karakolda dibimizdeydi şikayet etmiş galiba baktım geliyor karşıdan laf sokmazsam içim rahat etmez bir kere. Ama arkadaşım benden hızlı davrandı ve çay kaşığını fırlattı çocuğun kafasına “Bu sizindi galiba.” diye çocuğun gözlükleri yok gözünde baktı baştan yukarı sonra döndü bize kısmış gözleri de. Sonra dank etti “aa size mi geldi kusura bakmayın” falan diye geveledi bir şeyler. Baktım çay geliyor. Çay ısmarlamış bize dangalak. 4 çayla bizi kandırabileceğini mi sanıyor bu falan diye bağırdım ama kandık yani. 

En sevdiğim de tişörtümdü :( Çıkmadı lekeleri de ve ben çok üzüldüm :(

Böyle şeyler de hep benim başıma geliyor, hep beni buluyor zaten. Aptal mıknatısı yutmuşum da ben küçükken!

Şarkıya gel.

2 yorum:

  1. uvvv şanssız misa misaa üzüldümm tişörtüne :(

    ayrıcaa hiç öyle sevgili kavgası görmedim keşke ben de rastlasaaam ama çay bana gelmiceksee :)

    YanıtlaSil
  2. Hemde ne şanssızlık böyle şeyler hep bana denk geliyor :)

    YanıtlaSil